Workshop Spare Ribs

Minimum 6 personen
1400u tot 21.00u

Dagvullend programma:
 

We beginnen de dag met een ontvangstdrankje, waarna de uitleg wordt gedaan over de houtskool en het aanmaken van de kamado. 

Vervolgens info over het vlees, de rubs, het marineren enz.
Dan gaan we het vlees grillen.

Om de eerste honger te stillen maken we hamburgers en 
genieten we van een drankje.

We beginnen aan het laatste deel van het grillen van de spare ribs en maken een heerlijke salade als side-dish.

 

En dan kunnen we genieten van de heerlijke zelf gegrilde Ribs met zelf samengestelde rub, salade en een heerlijk drankje!

© Copyright. Alle rechten voorbehouden.

Gemaakt door Tach-Lui

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.